Bez troškova obrade svih vrsta kredita tokom leta

Bez autora
Aug 01 2011

"Eurobank EFG" saopštila je danas da je svojim klijentima u letnjem periodu pripremila specijalnu promotivnu ponudu - mogućnost podizanja svih vrsta kredita iz ponude banke bez troškova obrade. Ta pogodnost odnosi se na keš, potrošačke, refinansirajuće, auto, stambene, kao i kredite za mala preduzeća i preduzetnike, i važi od danas do kraja septembra. Građani i preduzetnici, koji se odluče da uzmu neki od kredita, biće oslobođeni plaćanja troškova obrade, koji su se do sada kretali do 2,5 odsto od iznosa pozajmice. "Eurobank EFG" osmislila je poseban promotivni paket prilagođen potrebama svojih klijenata, bilo da se radi o fizičkim licima, malim preduzećima ili preduzetnicima, sa željom da tokom letnjih meseci omogućimo povoljnije uslove za uzimanje kredita. Verujemo da će rasterećenje od ovih troškova pomoći svima da ostvare svoje poslovne planove, prispele obaveze, otputuju na odmor ili čak reše svoje stambeno pitanje.

Bez troškova obrade svih vrsta kredita tokom leta"Eurobank EFG" saopštila je danas da je svojim klijentima u letnjem periodu pripremila specijalnu promotivnu ponudu - mogućnost podizanja svih vrsta kredita iz ponude banke bez troškova obrade.

Ta pogodnost odnosi se na keš, potrošačke, refinansirajuće, auto, stambene, kao i kredite za mala preduzeća i preduzetnike, i važi od danas do kraja septembra, navedeno je u saopštenju.

Građani i preduzetnici, koji se odluče da uzmu neki od kredita, biće oslobođeni plaćanja troškova obrade, koji su se do sada kretali do 2,5 odsto od iznosa pozajmice.

- "Eurobank EFG" osmislila je poseban promotivni paket prilagođen potrebama svojih klijenata, bilo da se radi o fizičkim licima, malim preduzećima ili preduzetnicima, sa željom da tokom letnjih meseci omogućimo povoljnije uslove za uzimanje kredita.Verujemo da će rasterećenje od ovih troškova pomoći svima da ostvare svoje poslovne planove, prispele obaveze, otputuju na odmor ili čak reše svoje stambeno pitanje -  istakao je direktor razvoja u Sektoru za poslovanje sa stanovništvom "Eurobank EFG", Vladan Vilotijević.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik